MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 01. 10. 2021.

Paketići za Međunarodni dan starijih osoba

Ana je spakovala 23 paketićaAna je spakovala 23 paketićaZa Međunarodni dan starijih osoba, koji se obilježava 1. X., Mirovna grupa "Oaza", u sklopu programa "Dostojanstveno starenje" financiranog od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, svojim starijim korisnicima pripremila je i podijelila paketiće.

Zaposlenica Ana s ljubavlju je spakovala 23 paketića koja je, potom, s volonterom Ljubom i podijelila. Paketići su sadržavali sitnice, ali i "samo" s tim sitnicama "Oazini" korisnici jako su se obradovali. Ovaj mali znak pažnje pokazao im je da, u ovoj užurbanoj i koronavirusom opterećenoj svakodnevici, nisu zaboravljeni.

U šali su rekli da bi voljeli da je više ovakvih dana. Ali kažu dobro je i ovako. Ponekad. Pogotovo u vrijeme epidemije u kojem živimo kad su posjete i okupljanja malo ograničeni baš zato da time očuvamo zdravlje naših starijih. A znaju oni da je "Oaza" uvijek tu za njih.

Pročitano 196 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok