MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 27. 05. 2021.

Dogovor o suradnji

Online-sastanak sa studenticama Socijalnog radaOnline-sastanak sa studenticama Socijalnog radaU četvrtak, 27. V. 2021. godine, s početkom u 14 sati, putem platforme Google Meet, održan je online-sastanak "Oazinih" zaposlenica Ane Jeličić, Sandre Kušenić i Vesne Nedić sa studenticama Socijalnog rada, na Pravnom fakultetu Osijek, Barbarom Cafuk, Anom Damjanović,Marijom Frank, Doris Jakšić i Valentinom Krnić.

Vesna NedićVesna NedićSastanak je održan na inicijativu studentice Marije Frank, a u vezi njihove fakultetske zadaće: projekta na temu uočavanja i rješavanja nekog socijalnog problema u zajednici.

Budući da se "Oaza" bavi socijalnim temama, smatrali su nas pogodnim za suradnju i prijedlog konkretne teme pa se i međusobni razgovor, nakon upoznavanja i predstavljanja, vodio u tom pravcu.

Studentice su u kratkom izlaganju rekle što bi trebale i što očekuju od "Oaze", na što su im  "Oazine" zaposlenice dale dva prijedloga za temu, jedan vezan uz starije osobe, a drugi uz volontiranje. Studentice su sa zanimanjem, uz više potpitanja, saslušale prijedloge i zaključile da će se zajedno sa svojom profesoricom i asistenticom odlučiti za jednu od predloženih tema i u što kraćem roku obavijestiti nas o tome.

I upravo dok smo pisali ovaj tekst stigla je i povratna informacija da su se studentice odlučile za temu volontiranja, tj. konkretnije rečeno kako privući ljude na volontiranje. Suradnja između "Oaze" i studentica, na navedenu temu, tako se nastavlja dalje sa željom što uspješnijeg rješavanja problema.

Pročitano 170 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok