MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 27. 05. 2021.

Druženje kod bake Mare

'Oazini' volonteri, 'Oazina' zaposlenica i baka Mara'Oazini' volonteri, 'Oazina' zaposlenica i baka MaraU četvrtak, 27. V. 2021. godine, održano je prvo "Oazino" druženje u samačkim domaćinstvima. Druženje je dio programa "Dostojanstveno starenje", financiranog sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijale politike.

"Oazini" volonteri Mara Bodlović i Dejan Jeličić, zajedno s "Oazinom" zaposlenicom Anom Jeličić, u popodnevnim satima uputili su se kod bake Mare Mičić na kratko druženje. Druženje je, u baka-Marinom lijepo uređenom dvorištu s puno raznovrsnog šarenog cvijeća, proteklo brzo i ugodno.

Svi dobro raspoloženi raspričali su se o nekim prošlim lijepim vremenima pa su se na stolu začas našle i stare fotografije, koje su kod naše domaćice izazvale malu sjetu na vremena kada je, kako se kaže, "kuća bila puna". Naime, naša domaćica već duže vrijeme živi sama sa svojim macama i dobrim susjedima pa ju je ova posjeta volontera, koji su sa sobom donijeli i simboličan poklončić: keks i kavu, iznenadila i obradovala. Rastanak je bio uz želju za skorim ponovnim susretom.

Baku Maru druženje je jako obradovaloBaku Maru druženje je jako obradovalo

Pročitano 184 puta
Prethodni i sljedeći članak: « Dogovor o suradnji Tko su smećari? »
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok