MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 25. 05. 2021.

"Sustav kvalitete u organizacijama civilnoga društva"

Radionica je održana putem platforme Jitsi MeetRadionica je održana putem platforme Jitsi MeetU utorak, 25. V. 2021. godine, s početkom u 10 sati, održana je online-radionica "Sustav kvalitete u organizacijama civilnoga društva s primjerima učinkovitih modela upravljanja", u organizaciji Centra za civilne inicijative iz Zagreba. Radionicu je održala Mirela Despotović putem platforme Jitsi Meet.

Program radionice bio je sljedeći:

  • uvod, predstavljanje, očekivanja, općenito o temi, primjer certificiranih sustava
  • koraci do certifikata, primjena check-liste "Peteljka"
  • check-lista "Peteljka"

Sandra je radionicu pratila iz kućnog uredaSandra je radionicu pratila iz kućnog ureda

Na početku radionice bilo je riječi o prijašnjem sustavu kvalitete SOKNO, koji je primjenjivala i "Oaza". Istaknute su prednosti uvođenje sustava kvalitete u organizacije civilnog društva. Predstavljeni su novi sustavi i razlike u odnosu na prijašnje. Na kraju radionice predstavljena je "Peteljka", check-lista za samoprocjenu organizacija civilnog društva.

Radionica je trajalo do 11:45 sati. Ispred "Oaze" na radionici je sudjelovala Sandra Kušenić.

Pročitano 150 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok