MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 30. 04. 2021.

Natječaj LAG-a Baranja za Mjeru 1.1.4.

Sjedište LAG-a BaranjaSjedište LAG-a BaranjaPotpore od 15.000 eura

Lokalna akcijska grupa (LAG) Baranja sa sjedištem u Šećerani blizu Belog Manastira 15. IV. 2021. godine raspisala je natječaj za Mjeru 1.1.4. "Potpora osnaživanju postojećih mikro i malih poljoprivrednih gospodarstava" iz Lokalne razvojne strategije (LRS) LAG-a Baranja. Raspoloživa sredstva u tom natječaju iznose skoro 1.133.000 kuna, a visina potpore po projektu iznosi malo više od 113.000 kuna (ili 15.000 eura).

Prijave na natječaj mogu se podnositi od prvog do 31. V. 2021. godine, a svi detalji mogu se pročitati na web-stranici LAG-a Baranja (OVDJE).

Za podnositelje prijave još je važno znati da se ulaganje mora provoditi na području LAG-a Baranja koje čine općine: Bilje, Čeminac, Darda, Draž, Jagodnjak, Kneževi Vinogradi, Petlovac i Popovac te gradovi: Beli Manastir i dio Osijeka, odnosno naselja Tvrđavica i Podravlje.

A na što se mogu utrošiti tih 15.000 eura? Na primjer za kupnju domaćih životinja, višegodišnjeg bilja, sjemena i sadnog materijala; za kupnju, građenje i / ili opremanje gospodarskih objekata; za kupnju ili zakup poljoprivrednog zemljišta, poljoprivredne mehanizacije, strojeva i opreme; za podizanje novih i / ili restrukturiranje postojećih višegodišnjih nasada; za uređenje i poboljšanje kvalitete poljoprivrednog zemljišta... Ukratko, svaki ozbiljan poljoprivrednik mogao bi tu naći neki svoj interes.

Pročitano 143 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok