MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 21. 04. 2021.

Sastanak programskog tima u Osijeku

Vesna Nedić i Natalija HavelkaVesna Nedić i Natalija HavelkaU srijedu, 21. IV. 2021. godine, s početkom u 8:30 sati, održan je kratki sastanak programskog tima programa "Dostojanstveno starenje". Na sastanku su bile: Natalija Havelka, pravnica i izvršna direktorica Centra za mir, nenasilje i ljudska prava – Osijek, koji je "Oazin" partner na programu, te voditeljica programa Vesna Nedić.

Voditeljica je partnerima donijela letke koji su pripremljeni i otiskani u sklopu programa. Leci informiraju građane o zloupotrebama ugovora o dosmrtnom / doživotnom uzdržavanju starijih osoba i o nužnosti borbe protiv nasilja nad starijim osobama, o čemu smo pisali ovdje.

Na sastanku je bilo govora i o budućim aktivnostima programa. Prva od tih aktivnosti je javna tribina o prevenciji zloupotreba ugovora o dosmrtnom / doživotnom uzdržavanju starijih osoba i o nužnosti borbe protiv nasilja nad starijim osobama, koju će održati Centar za mir.

Program "Dostojanstveno starenje" financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava i socijalne politike.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok