MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 23. 04. 2021.

Sastanak Ženske mreže Hrvatske

Sudionice sastankaSudionice sastankaU petak, 23. IV. 2021. godine, s početkom u 11 sati, održan je online-sastanak članica Ženske mreže Hrvatske (ŽMH). Sastanak je organizirala koordinatorica ŽMH-a Sanja Juras.

Vesna Nedić spojila se iz svog kućnog uredaVesna Nedić spojila se iz svog kućnog uredaDnevni red sastanka izgledao je ovako:

  • Nacionalna politika – prošli tjedan održana je sjednica Odbora za ravnopravnost spolova s Uredom za ravnopravnost spolova, reakcija ŽMH-a na informacije sa sjednice i dogovaranje novih sastanaka.
  • Nacionalni plan za oporavak je u Saboru – lobiranje za uključivanje ravnopravnosti spolova, dogovaranje tematske sjednice oko posljedica COVID-a na prava žena.
  • Sudjelovanje u radu mreže European Women's Lobby, kao i drugih takvih mreža.

Na online-sastanku bile su predstavnice sedam članica ŽMH-a, a među njima i Vesna Nedić ispred "Oaze". Na sastanku je "pao" dogovor da se već sljedećeg tjedna organizira još jedan ovakav sastanak kako bi se što veći broj članica mogao uključiti.

Pročitano 130 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok