MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 28. 10. 2020.

"Oazina" radionica u drugim medijima

Portal sib.net.hrPortal sib.net.hrU dva članka na ovoj web-stranici (OVDJE i OVDJE) opisali smo "Oazinu" prezentacijsko-komunikacijsko-motivacijsku radionicu održanu u Osijeku u petak, 23. X. 2020. godine, te podjelu uvjerenja svim prisutnim polaznicima o uspješno završenom osposobljavanju za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU.

O toj radionici objavljeni su članci na portalu sib.net.hr (OVDJE, 26. X. 2020, 22:31) i na FB-profilu BaranjaMedija.hr (OVDJE, 27. X. 2020, 20:49).

FB-stranica BaranjaMedija.hrFB-stranica BaranjaMedija.hr***

Radionica je održana u sklopu projekta "Nova znanja – nove prilike" iz poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina" UP.02.1.1.06. Projekt provodi Udruga žena Vukovar u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i udrugom "S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice. Projekt je financiran sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljuski potencijali 2014.–2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok