MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 10. 11. 2020.

Božićnice za belomanastirske umirovljenike

Grad Beli Manastir podijelit će božićnice od 150 kuna umirovljenicima s prebivalištem na područja Belog Manastira i prigradskih naselja koji imaju mjesečnu mirovinu 3.000,00 kn i manju.

Da bi dobili božićnicu, svi umirovljenici koji imaju uvjete trebaju od 11. XI. do najkasnije 20. XII. 2020. godine podnijeti zahtjev za isplatu jednokratne novčane pomoći – božićnice na jedan od sljedećih načina:

  • na adresu elektroničke pošte: bozicnice@beli-manastir.hr
  • poštom na adresu: Grad Beli Manastir, Kralja Tomislava 53, 31300 Beli Manastir, s naznakom "Božićnice 2020"
  • ili, ako je nužno, osobnim dolaskom na adresu Gradske uprave, prvi kat, Kralja Tomislava 53, Beli Manastir, soba 220, svakim radnim danom do 7 do 15 sati

Pored zahtjeva na propisanom obrascu, koji je dostupan na www.beli-manastir.hr ili na prvom katu Gradske uprave, Kralja Tomislava 53, Beli Manastir, potrebno je priložiti sljedeću dokumentaciju:

  • obostranu presliku osobne iskaznice kao dokaz o prebivalištu na području Grada
  • zadnji odrezak od mirovine ili potvrdu banke o visini mirovinskih primanja
  • presliku kartice tekućeg računa na kojoj je vidljiv IBAN na koji će biti isplaćena božićnica (isplata ne može biti izvršena na zaštićeni račun)

Isplata božićnice umirovljenicima isključivo na temelju zahtjeva bit će obavljena na tekući račun umirovljenika ili putem Hrvatske pošte u razdoblju od 1. prosinca do zaključno 20. prosinca 2020. godine.

(Izvor: Rajko Cicak, FB BaranjaMedija)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok