MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 28. 10. 2020.

"Nova znanja – nove prilike": Podjela uvjerenja

Kliknite za veći prikazKliknite za veći prikaz

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Kako smo napomenuli OVDJE, u petak, 23. X. 2020. godine, nakon prezentacijsko-komunikacijsko-motivacijske radionice, podijeljena su uvjerenja o uspješno završenom osposobljavanju za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU svim prisutnim polaznicima.

Prije podjele, provedena je evaluacija radionice, koja je pokazala da su polaznici u potpunosti zadovoljni njome, kao i s odabranim temama, dinamikom provedbe radionice i iznošenjem svoga mišljenja, a rad predavačice ocijenili su najvišom ocjenom.

Svi su pojedinačno zahvalili ne samo "Oazi", već i nositelju projekta "Nova znanja – nove prilike" Udruzi žena Vukovar što su ih odabrali za sudjelovanje u projektu te što su svim prisutnim polaznicima omogućili osposobljavanje za voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU.

Uvjerenja su dobili: Anita Drenjančević (Bilje), Ankica Pašalić (Osijek), Ivana Miličević (Višnjevac), Jasminka Paunović (Osijek), Katarina Gaćina (Beli Manastir), Maja Štraub (Magadenovac), Marko Perković (Josipovac) i Monika Joh (Beli Manastir)

Nakon podjele uvjerenja, svi polaznici odvojili su vrijeme za zajedničko slikanje, ali i za druženje.

***

Projekt "Nova znanja – nove prilike", iz poziva "Podrška socijalnom uključivanju i zapošljavanju marginaliziranih skupina" UP.02.1.1.06., provodi Udruga žena Vukovar u partnerstvu s Mirovnom grupom Oaza Beli Manastir, Centrom za podršku i razvoj civilnog društva Delfin iz Pakraca i udrugom "S.O.S – savjetovanje, osnaživanje, suradnja" iz Virovitice. Projekt je financiran sredstvima Europske Unije u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljuski potencijali 2014.–2020. iz sredstava Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok