MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 11. 11. 2020.

Dan Grada Belog Manastira

Svečana sjednica Gradskog vijećaSvečana sjednica Gradskog vijeća(Fotoalbum BaranjaMedije može se vidjeti ovdje)

Dan Grada Belog Manastira (11. XI., Sveti Martin) obilježen je svečanom sjednicom Gradskog vijeća, koja je održana pod posebnim uvjetima protuepidemijske zaštite i uz malo gostiju, a bez građana. Zbog toga su uobičajeni zabavni programi i masovnije manifestacije ove godine izostali.

Nakon pozdravnog govora gradonačelnika Tomislava Roba, svečana sjednica nastavljena je videoprikazom započetih i završenih projekata u Belom Manastiru i prigradskim naseljima. Potom su dodijeljena gradska priznanja.

Za izuzetan doprinos u gospodarstvu Zlatna plaketa "Sveti Martin" uručena je Tomislavu Petricu (sada na funkciji direktora Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata EU – SAFU), porijeklom Belomanastircu, čiji je doprinos gospodarskom razvoju grada započeo još 2013. godine, kad je bio zaposlenik OBŽ-a, i to radom na projektu "Wine Tour", kojim je na području Grada izgrađeno 1,9 kilometara vinskih cesta i postavljena turistička infoploča. Svoj doprinos nastavio je i radom na čelu SAFU-a, u kojem već drugi mandat pridonosi uspješnoj provedbi projekata iz Intervencijskog plana.

Povelja Grada dodijeljena je Crkvenom zboru Uzvišenja Svetog Križa Branjin Vrh, Žarku Juraku, Ratku Kovačeviću, Davoru Krušelju i posmrtno Saši Šipeku.

(Izvor i foto: Rajko Cicak / BaranjaMedija.hr)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok