MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 15. 08. 2020.

Pozivnica: Biografski film o Stanliju i Oliju

Udruga za ruralni turizam Đola i ovog ljeta nastavlja projekt "DovedimoKulturuKNama" (DOKK), kroz koji se cijelog ljeta organizira kino na otvorenom. U nedjelju, 16. VIII. 2020. godine, na prostoru ŠRC-a Đola, s početkom u 20:30 sati, prikazat će se "nikad ispričana priča o najboljim komičarima svih vremena", biografski film iz 2018. godine "Stanlio i Olio" (originalni naslov "Stan & Ollie").

Za bezbrižnu zabavu pobrinuli su se organizatori jer su osigurali sredstva protiv komaraca. Projekt financira Ministarstvo kulture i medija kroz program "Razvoja publike u kulturi".

Film je režirao Jon S. Baird, a u njemu glume Steve Coogan i John C. Reilly.Plakat za film 'Stanlio i Olio'Plakat za film 'Stanlio i Olio'

Pročitano 345 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok