MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 02. 07. 2020.

Druženje "Oazinih" aktivista u Osijeku

Neno, Vesna i Sandra u 'Petru Panu'Neno, Vesna i Sandra u 'Petru Panu'U četvrtak, 2. VII. 2020. godine, u osječkoj Tvrđi, u poznatoj Slastičarnici Petar Pan, našli su se "Oazini" aktivisti Neno Radić, Vesna Nedić i Sandra Kušenić (na slici). U ovom sastavu već dugo se nisu vidjeli, što zbog rada od kuće za vrijeme pandemije izazvane koronavirusom, pa onda zbog Neninog odlaskom na zasluženi odmor u "zavičaj" (Solin!), a i zbog toga što "Oaza" još uvijek ne radi s korisnicima budući da trenutna epidemiološka situacija nalaže da se rizične skupine ne izlažu opasnosti da se zaraze koronavirusom.

Počevši od pitanja kako je tko, kako proživljava ovo vrijeme koje nalaže distanciranje jednih od drugih te što radi u slobodno vrijeme, razgovor se dotakao i projekta "Nova znanja – nove prilike", na kome je "Oaza" partner za Osječko-baranjsku županiju, te koordiniranja provođenjem socijalne usluge dostave besplatnih toplih obroka starijim i nemoćnim osobama s područja Grada Belog Manastira.

Na kraju druženja Vesna i Sandra poželjele su Neni sretan put jer on sa suprugom opet za dan-dva kreće u toplije primorske krajeve u posjet roditeljima i prijateljima. A njih dvije su zaključile da bi i one mogle krenuti na "Suljoške bazene" u prijepodnevnim satima, na kupanje i sunčanje, uz mjere opreza koje se preporučuju vezano za koronavirus.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok