MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 14. 05. 2020.

Međunarodno istraživanje o kriznom volontiranju

Udruga 'MI' - SplitUdruga 'MI' - SplitPismo Udruge "MI" – Split:

Ovim putem obavještavamo zainteresirane o početku provedbe međunarodnog istraživanja o stavovima o (kriznom) volontiranju, koje se provodi u sklopu projekta "Volonteri kao snaga solidarnosti u vrijeme krize" (VOCIS).

Istraživanjem planiramo obuhvatiti minimalno 500 ispitanika s područja cijele Hrvatske. Vaša suradnja bila bi nam od velikog značaja u provedbi ovog istraživanja.

Link na upitnik: OVDJE

Projekt VOCIS financiran je sredstvima fonda "Europa za građane" i s provedbom je započeo 1. ožujka 2020., a traje do 30. kolovoza 2021. Nositelj je Udruga "MI" – Split, a partneri su Hrvatski centar za razvoj volonterstva (Hrvatska), Europski volonterski centar – CEV (Belgija), Volonterski centar Milano (Italija), organizacija Srbija u pokretu (Srbija) i zaklada "Common thing" (Poljska).

Opći cilj projekta je doprinijeti osnaživanju i promociji volonterstva, naglašavajući  pritom doprinos volontera tijekom izbjegličke i migrantske krize. Specifični projektni cilj je ispitati stavove o volontiranju općenito i za vrijeme krizne situacije te promovirati volonterstvo kao snagu solidarnosti i demokracije u Europi.

Za sve dodatne informacije, dostupni smo na e-mailu kontakt@vcst.info.

Tanja Tešija
stručna suradnica, Udruga "MI" – Split

Sinjska 7/II, 21 000 Split
021/ 329 137; 095/ 329 1370

www.udruga-mi.hr
www.vcst.info

Pročitano 379 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok