MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 15. 02. 2019.

Plesna večer u "Staračkom domu"

Vesela plesna večer u 'Staračkom domu'Vesela plesna večer u 'Staračkom domu'(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 15. II. 2019. godine, od 16 do skoro 18 sati, u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir, a u sklopu "Oazinog" projekta "Dostojanstveno starenje III", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, održana je plesna večer za štićenike Doma. Na plesu su bile "Oazine" zaposlenice Jelena Opačić-Matijević i Stela Fabijan, aktivistica Ana Jeličić te četiri volonterke: Katica Stupar, Klara Trajković, Margita Relić i Milka Kodila.

"Oazinu" ekipu u domskom dnevnom boravku dočekalo je preko pedeset štićenica i štićenika, od ukupno oko 180 koliko ih u Domu ima. Pjesmama i plesnim melodijama zabavljao ih je Adam Požgain iz Šumarine.

Većina prisutnih zadovoljila se slušanjem i pjevušenjem izvođenih pjesama, a u plesu je učestvovalo 6-7 štićenica, tri štićenika, tri domske zaposlenice, "Oazina" zaposlenica Jelena te sve volonterke. Jednom riječju: bila je to veoma vesela plesna večer.

Plesati se može i u stotoj godini ... itekakoPlesati se može i u stotoj godini ... itekako

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok