MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 10. 11. 2018.

"Oaza" na sajmu povodom Dana Grada

Jelena Opačić-Matijević i Jelisavka BrnjevaracJelena Opačić-Matijević i Jelisavka Brnjevarac(Fotoalbum se može vidjeti ovdje i ovdje-Baranjamedija)

U subotu, 10. XI. 2018. godine, s početkom u 11 sati, na belomanastirskom Trgu slobode organiziran je sajam povodom Dana Grada Belog Manastira s ponudom ekoproizvoda i suvenira. Na sajmu je učestvovala i Mirovna grupa Oaza, izloživši na svom štandu suvenire i rukotvorine izrađene na "Oazinim" likovno-kreativnim radionicama, koje se održavaju ponedjeljkom i utorkom u Društvenom centru od 18 do 20 sati.

Štand su aranžirale i na njemu dežurale "Oazina" aktivistica Jelena Opačić-Matijević i volonterke Jelisavka Brnjevarac i Mara Bodlović. Istog dana i na istom mjestu, ali s početkom u 13 sati, Grad Beli Manastir organizirao je druženje s građanima uz konzumaciju gastroponude, tj. graha za sve, uključujući i belomanastirskog gradonačelnika Tomislava Roba, koji je razgledao sajam i "konzumirao gastroponudu".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok