MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 05. 06. 2018.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (V/2018)

S radionice održane 7. V. 2018.S radionice održane 7. V. 2018.U mjesecu svibnju (maju) 2018. godine, a prema projektu "Dostojanstveno starenje – II" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku (koji je već i završio), u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održane su četiri likovno-kreativne radionice od 18 do 20 sati, dvije ponedjeljkom i dvije utorkom (7-8. i 14-15. V.), a vodila ih je Ana Jeličić.

Srca od papiraSrca od papiraRadionica održana 8. V. 2018.Radionica održana 8. V. 2018.Tim radionicama je ukupno prisustvovalo 46 korisnica iz Belog Manastira i prigradskih naselja. Kao i uvijek, na radionicama se radilo, pričalo i družilo. Korisnice su zainteresirano izrađivale quilling-tehnikom lijepa srca od crvenog i roza-papira, koja su poslužila kao poklon ženama učesnicama Sajma udruga Baranje 2018, a koji je održan uoči Majčinog dana. Pored unikatnih papirnatih srca, oslikavale su i staklene boce i bočice, koje su također dijelom završile na štandovima sajma, a dijelom kod samih korisnica.

Vrijedno i u dobrom raspoloženju korisnice se iz radionice u radionicu druže i potvrđuju naziv gore spomenutog projekta, a to je da starenje – koje je neminovno – treba proteći u dostojanstvu, čemu "Oazine" kreativne radionice zasigurno puno doprinose.

Pročitano 385 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok