MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 05. 03. 2018.

Likovno-kreativne radionice za žene ponedjeljkom (I-II/2018)

Dragana Vranješ, Jadranka Kuduz, Ljubica Buha i Rožina BudimirDragana Vranješ, Jadranka Kuduz, Ljubica Buha i Rožina BudimirU drugom mjesecu 2018. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su dvije likovno-kreativnih radionica za žene ponedjeljkom od 18 do 20 sati, a pod vodstvom Jelene Opačić-Matijević. Na njima je bilo 7 odnosno 8 korisnica, a održane su 12. i 19. II. u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje – II", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Rožika Budimir i Anica FričRožika Budimir i Anica FričU ovom mjesecu broj radionica se prepolovio, a smanjio se i broj korisnica. Naime, početkom mjeseca "problema" je bilo s gripom i prehladama, a krajem mjeseca sa snijegom. Većina korisnica su "gospođe u najboljim godinama" i za njih nije preporučljivo na -10 ili -20 izlaziti na snijeg i led.

A dvije održane radionicama bile su posvećene reciklaži jer se izrađivao nakit od plastičnih boca i kože izrezane sa starih sukanja i torbi. Čak je "pala" i šala da bi HTV na "Oazinoj" radionici mogao snimiti prilog o iskorištavanju i recikliranju otpada. To i nije čudno jer korisnice uglavnom pripadaju generaciji koja je naučila iskorištavati sve što ima: ništa se ne baca, sve se može iskoristiti više puta.

Napomena: U prvom mjesecu 2018. godine nije održana ni jedna likovno-kreativna radionica ponedjeljkom: početkom mjeseca zbog novogodišnjih i božićnih praznika, a kasnije zbog spriječenosti voditeljice.

Pročitano 670 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok