MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 05. 03. 2018.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (II/2018)

'Oazine' kreativke'Oazine' kreativkeU mjesecu veljači (februaru) 2018. godine, a prema projektu "Dostojanstveno starenje – II" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u zajedničkom prostoru Društvenog centra održane su dvije likovno-kreativne radionice utorkom od 18 do 20 sati (6. i 13. II.). Radionice je vodila Ana Jeličić.

Kao i obično, radionicama su prisustvovale "Oazine" vjerne, zainteresirane korisnice, koje su s velikim elanom radile zadane im teme. A tema tog mjeseca bila je izrada cvijeća od kartonskih kutija za jaja. Cvijeće je lijepo obojeno i oblikovano tako da može poslužiti za ukrašavanje okvira za slike, ogledala ili biti lijepi ukras na zidu ili stolu.

Mašta korisnica i ovoga puta nije zakazala pa su nastali zaista prekrasni, dojmljivi radovi, kojima su se njihove autorice ponosile i s velikim veseljem ih ponijele kući da bi se njima (i) pohvalile. Naravno, draž radionica ne bi bio potpun da se uz rad ne čuje priča, smijeh i prikladna muzika.

Lijepo oblikovano cvijeće...Lijepo oblikovano cvijeće...... od kartonskih kutija za jaja... od kartonskih kutija za jaja

Stela StanojevićStela StanojevićCvijećem ukrašen okvir za slikuCvijećem ukrašen okvir za sliku

Pročitano 656 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok