MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 02. 02. 2018.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (I/2018)

Radionica održana 16. I. 2018. godineRadionica održana 16. I. 2018. godineU mjesecu siječnju (januaru) 2018. godine, a prema projektu "Dostojanstveno starenje – II" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u zajedničkom prostoru Društvenog centra održane su tri likovno-kreativne radionice utorkom od 18 do 20 sati (16, 23. i 30. I.). Radionice je, kao i do sada, vodila Ana Jeličić u prisustvu korisnica koje, pored rada, očekuju i dobro druženje i dobru atmosferu.

Radionica održana 30. I. 2018.Radionica održana 30. I. 2018.Podmetači za čašePodmetači za čašeUkrasi od recikliranih kartonskih kutija za jajaUkrasi od recikliranih kartonskih kutija za jajaKako su to bile prve radionice nakon mnogobrojnih blagdana i praznika, tako se i radni elan malo smanjio pa je na radionicama bio veći broj obilježavanja raznih datuma, uz jelo i piće, ali se i pored toga ponešto i kreativno radilo, kao što su podmetači za čaše i ukrasi od recikliranih kartonskih kutija za jaja.

Mašta korisnicā i pored svega navedenog nije zakazala, nego naprotiv: na radionicama su nastajali lijepi radovi, koji će dijelom završiti na "Oazinom" štandu, a dijelom kod samih korisnica, koje će se njima hvaliti.

Pročitano 629 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok