MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 06. 12. 2017.

Poziv na "Marš za životinje"

Zagreb, Trg kralaj TomislavaZagreb, Trg kralaj TomislavaPrijateljima životinja upućen je poziv da ne propuste povorku za prava životinja koja će se održati u subotu, 9. XII. 2017. godine, u 11 sati, povodom Međunarodnog dana prava životinja. Mjesto okupljanja je Trg Kralja Tomislava u Zagrebu.

Na "Maršu za životinje" dobrodošli su svi kojima je stalo do životinja i koji žele dići glas za životinje koje se iskorištavaju i muče u industriji zabave (cirkusi, zoološki vrtovi), proizvodnji odjeće i hrane, testiranjima u laboratorijima… Ako vam je dosta napuštanja kućnih životinja i nehumanih uvjeta u kojima žive, ovo je prilika da se zauzmete za njih. Stanite uz one kojima su oduzeta osnovna prava, pridružite se istomišljenicima i budite dio rastućeg pokreta za nenasilje i pravednost!

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok