MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 26. 08. 2017.

Baranja CreArt – sajam kreativnosti i umjetnosti

Dječja radionica oslikavanja maskiDječja radionica oslikavanja maski(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 26. VIII. 2017. godine, s početkom u 19 sati, održan je u Etnološkom centru baranjske baštine sajam kreativnosti i umjetnosti pod imenom Baranja CreArt, a u sklopu Belomanastirskog ljeta mladih. Na Sajmu je svoju kreativnost pokazalo desetak udruga i pojedinaca. Moglo se vidjeti različitog nakita ručne izrade, umjetničkih slika, različitih kreativnih predmeta (magneta, satova, kutijica i slično).

Na sajmu su sudjelovale i "Oazine" aktivistice Ana Jeličić i Dragana Nikolić s različitim ukrasnim predmetima izrađenim od reciklažnih materijala. "Oaza" je također imala i dječju radionicu oslikavanja maski, kojoj su se sa zadovoljstvom pridružili i pojedini odrasli.

Svoje glasovne mogućnosti pokazale su Baranjka Hranislava Podrumac te Sarajka Irena Karamehmedović, koje je na gitari pratio Milan Kliba. Organizirana je i izložba fotografija Milice Milosavljević te izložba slika.

Nagrade u obliku nakita, umjetničkih slika i drugog dodijeljene su sretnim dobitnicima koji su na Facebooku "lajkali" i "šerali" objavu za taj sajam.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok