MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 26. 08. 2017.

"Oazin" izlet u Vinotočje Dobrovac

Tko je za kavu?Tko je za kavu?(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 26. VIII. 2017. godine, Mirovna grupa Oaza organizirala je izlet za osobe starije od 60 godina u Vinotočje Dobrovac u planini iznad Belog Manastira. Izlet je organiziran u okviru projekta "Dostojanstveno starenje II", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Na izlet se krenulo s pet automobila u devet sati ispred belomanastirskog Društvenog centra u Ulici J. Antala 3. Pred Društvenim centrom okupilo se 18 žena, većinom treće životne dobi, te jedna muška osoba sličnih godina, ukupno 19 osoba. Izlet "Oazinih" korisnica završio se oko 13 sati povratkom u Beli Manastir.

Grupno fotografiranje prije polaskaGrupno fotografiranje prije polaska
Velikoj većini izletnica to je bio prvi posjet Vinotočju Dobrovac i dijelu Baranjske planina na kome se to vinotočje nalazi. Nakon šetnje kroz okolne vinograde, po suncu koje je nemilosrdno peklo, za izletnice je priređen ukusan čobanac, a domaćini Vesna Dobrovac, Milan Bisić i kuhar Ivan Gerkeš - Đerika* pobrinuli su se da se svi osjećaju ugodno i da nitko ne ostane gladan i žedan.

*) Preminuo od srčanog udara ujutro 27. XII. 2017. u 61.godini života.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok