MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 03. 08. 2017.

Sulejman i Hurem ponovo u Osijeku

U četvrtak, 3. VIII. 2017. godine, darđanska Udruga za ruralni turizam Đola na mnoštvo e-adresa (pa i na "Oazinu") poslala je poziv na druženje sa sultanom Sulejmanom i njegovom suprugom Hurem, koje je zakazano za subotu, 5. kolovoza, oko 10 sati, u osječkoj Tvrđi, na Sajmu antikviteta.

U pozivu je napomenuto da će posjetiocima Sajma telal ispričati o čemu se radi i zašto su se Sultan i Sultanija odlučili nakon nekoliko stoljeća ponovno pojaviti i to baš u Osijeku, dok će sultanovi podanici spremno odgovoriti na sva pitanja.

Međutim, nakon sat vremena na iste e-adrese stigla je nova poruka ovakvog sadržaja:

"Upravo nam je javljeno kako ovaj mjesec neće biti Sajma antikviteta, zbog čega se ispričavamo, ali svejedno javljamo da će Sultan i Sultanija u prethodno najavljeno vrijeme prošetati Tvrđom i pokušati u nekom hladu popiti kahvu i zasladit se rahatlokumom, pa ako vas i dalje zanima zašto su se pojavili – vidimo se!"

Dakle, u subotu, 5. kolovoza 2017. godine, u 10 sati, u osječkoj Tvrđi ipak ćemo vidjeti – sultana Sulejmana i Hurem.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok