MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 18. 07. 2017.

Druženje uz kavu

Jelena Opačić-Matijević, Julijana Đerfi i Ana JeličićJelena Opačić-Matijević, Julijana Đerfi i Ana JeličićU utorak, 18. VII. 2017. godine, oko 10 sati, u belomanastirskom Društvenom centru, a kroz projekt "Dostojanstveno starenje – II" Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, održano je jedno spontano druženje korisnice "Oazine" burze odjeće i obuće Julijane Đerfi iz Batine s "Oazinim" aktivisticama Jelenom Opačić-Matijević i Anom Jeličić.

Naime, nakon što je gospođa Julijana obavila odabir robe za sebe i svoje ukućane, ugodno se iznenadila i prihvatila poziv "Oazinih" aktivistica na druženje uz kavu, sok i kekse. Uz druženje razvila se i priča o djeci, unučadi i svakodnevici, koja u Batini – prema Julijaninim riječima – i nije laka jer, kao i u većini baranjskih mjesta, vlada neimaština i nezaposlenost. Ali se zato doznalo da ipak ima i dobrih, humanih ljudi, koji su spremni pomoći potrebitima. Tako Julijana, pored usluga "Oazine" burze odjeće i obuće, ima i svog "dobrog anđela", jednu poznanicu iz Osijeka. Ona je svako malo iznenadi nekim poklonom, koji joj puno znači, pomaže joj i vraća vjeru u bolje sutra.

Pročitano 810 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok