MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 20. 07. 2017.

Druženje uz kavu

Evica Balinović, Jelena Opačić-Matijević i Stela FabijanEvica Balinović, Jelena Opačić-Matijević i Stela FabijanU četvrtak, 20. VII. 2017. godine, oko 11 sati, baka Evica Balinović iz Bolmana, koja je došla zbog garderobe u "Oazinu" burzu odjeće i obuće, s obzirom da je imala autobus tek u 13 sati, ostala je na druženju uz kavu i sok s "Oazinim" aktivisticama Jelenom Opačić-Matijević, Stelom Fabijan te Vesnom Nedić.

Uz ugodne razgovore, baki se objasnilo kako treba koristiti pojedine lijekove koje je dobila od liječnice. Bilo joj je potrebno objasniti i koji joj dokumenti trebaju, te gdje ih prikupiti, da bi dobila materijal preko Centra za socijalnu skrb za renoviranje kuće, budući da je prethodno obaviještena da treba ispuniti zahtjev.

Baka Evica bila je vrlo zahvalna na pruženoj pomoći i ugodnom razgovoru. Od "Oazinih" aktivistica Jelena je posebno društvena i razgovorljiva sa starijim ženama te one vole kad ih ona sasluša i udijeli im koji savjet.

Besplatno čitanje novina, besplatno korištenje interneta za starije osobe, kao i druženja uz kavu aktivnosti su projekta "Dostojanstveno starenje – II", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Pročitano 786 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok