MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 29. 06. 2017.

Minisajam vjenčanja u Kneževim Vinogradima

Kneževi Vinogradi, 30. VI. 2017, 18-22 hKneževi Vinogradi, 30. VI. 2017, 18-22 hTvrtka Kneževi parkovi d.o.o. iz kao upravitelj Sportsko-rekreacijskog centra i Restorana Panon u Kneževim Vinogradima organizira Dan otvorenih vrata Svečane sale Iris i Minisajam vjenčanja. Događanje će se održati na prostoru Sportsko-rekreacijskog centra u Kneževim Vinogradima, Moše Pijade 11, dana 30. VI. 2017. godine od 18 do 22 sata.

U okviru Dana otvorenih vrata bit će predstavljena novoobnovljena Svečana sala Iris, koja je i proširena te može primiti do 230 gostiju. Pored same sale, na Minisajmu vjenčanja predstavit će se i poduzetnici koji se bave pružanjem različitih dodatnih usluga u industriji vjenčanja. Među ponuditeljima bit će proizvođači vina, suhomesnatih proizvoda, sireva, slastica, cvjećari, fotografi, vlasnici profesionalne rasvjete, ozvučenja i dr. Uz degustaciju hrane pripremljene u Restoranu Panon i proizvoda drugih izlagača, na sajmu će biti predstavljeni i različiti glazbeni izvođači putem videoprezentacija kako bi potencijalnim mladencima pružili mogućnost izbora najboljeg izvođača.

"Kneževi parkovi" se nadaju da će i budući mladenci prepoznati vrijednost informacija o postojećoj ponudi i trendovima u organizaciji vjenčanja te se odazvati i posjetiti ovu manifestaciju ,koja se organizira po prvi put, ali se planira da će postati tradicionalna.

Za posjetitelje će biti pripremljeni različiti aranžmani, koji će dočarati dio moguće ponude, te različiti zabavni sadržaji i nagrade. Za one koji na sajmu rezerviraju termin i u roku od dva tjedna od sajma sklope predugovor bit će osigurane različite pogodnosti.

Ovo je ujedno poziv medijima da poprate događanje te svojim dolaskom na Sportsko-rekreacijski centar Kneževi Vinogradi daju svoj doprinos razvoju lokalne ponude.

Pročitano 950 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok