MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 25. 04. 2017.

"Od starog pravimo novo – II" (Beli Manastir, IV/2017, Ana)

Izrada uskršnjih čestitki od reciklažnog materijalaIzrada uskršnjih čestitki od reciklažnog materijalaU četvrtom mjesecu 2017. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra, održane su dvije likovno-kreativne radionice za žene utorkom, pod vodstvom Ane Jeličić, a u sklopu projekta "Od starog pravimo novo – II", koji je financiran namjenskim sredstvima za sanaciju odlagališta. Prva radionica održana je u utorak, 4. IV., a druga u ponedjeljak, 10. IV.

'Oazine' kreativke'Oazine' kreativkeNa radionicama su izrađivane uskršnje čestitke od starog reklamnog papira, kao i od starih odbačenih krpa. Čestitke su kasnije priložene u uskršnje paketiće, koje je "Oaza" poklonila svojim starijim korisnicama i korisnicima besplatnih toplih obroka (vidjeti ovdje i ovdje).

U redovnom terminu 18. IV. likovno-kreativna radionica utorkom nije održane zbog Uskrsa, a 25. IV. je održana, ali u sklopu projekta "Dostojanstveno starenje – II".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok