MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 27. 03. 2017.

Šesta likovno-kreativna radionica u Batini

Oslikavanje svilenih maramaOslikavanje svilenih maramaU ponedjeljak, 27. III. 2017. godine, od 15 do 17 sati, u prostorijama Mjesnog odbora Batina održana je šesta likovno-kreativna radionica za žene u okviru projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionicu je vodila Ana Jeličić, a na njoj je bilo osam korisnica.

Em lijepo druženje...Em lijepo druženje...... em se nauči nešto novo... em se nauči nešto novoBila je to posljednja u ciklusu od šest radionica. Ne moramo vam ni reći kako je to djelovalo na prisutne korisnice, kojima su te radionice puno značile. Em su se lijepo družile, em su naučile nešto novo. Svako druženje bilo je za njih novi doživljaj i uvijek su se čudile što sve one u svojim godinama mogu pa tako je bilo i ovoga puta kad su se oslikavale svilene marame.

Razigrale su se bojama i kistovima, baš kao djeca. Tehnika je jednostavna i jako im se dopala, a nastale su lijepe, vesele, šarene marame poput proljetne livade, koje će ih podsjećati na naša druženja, koja su bila začinjena pričama i šalama, tako da je vrijeme svaki put proletjelo. Rastanak je bio pomalo sjetan, ali mi ćemo ih iznenaditi još jednom tematskom radionicom za Uskrs.Sjetni rastanak do novih radionicaSjetni rastanak do novih radionica

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok