MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 09. 03. 2017.

Prva likovno-kreativna radionica u Popovcu

Popovačke kreativkePopovačke kreativkeU četvrtak, 9. III. 2017. godine, od 18 do 20 sati, u Popovcu je održana prva likovno-kreativna radionica za žene u okviru projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionicu je vodila Ana Jeličić, a na njoj je bilo deset korisnica različite životne dobi, ali sve jednako zainteresirane za rad.

Tamni plutani podmetači...Tamni plutani podmetači...... salvet-tehnikom pretvaraju se...... salvet-tehnikom pretvaraju se...Početak održavanja novog seta radionica u Popovcu obradovao je korisnice, kojima ta tjedna druženja puno znače. S nestrpljenjem su iščekivale što će se raditi, a radilo se salvet-tehnikom, kojom su se tamni plutani podmetači preobrazili u lijepe i vesele upotrebne predmete. A ti predmeti mogu služiti svojoj svrsi, tj. mogu se podmetati ispod nečega, ili će nekome poslužiti kao slika na zidu, ovisno o nadahnuću korisnica. A nadahnuća nije falilo pa je radionica u dobrom raspoloženju brzo protekla.... u lijepe i vesele upotrebne predmete... u lijepe i vesele upotrebne predmete

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok