MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 06. 03. 2017.

Treća likovno-kreativna radionica u Batini

Kreativke iz Udruge žena 'Batinarke'Kreativke iz Udruge žena 'Batinarke'U ponedjeljak, 6. III. 2017. godine, od 15 do 17 sati, u prostorijama Mjesnog odbora Batina održana je treća likovno-kreativna radionica za žene u okviru projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Radionicu je vodila Ana Jeličić, a na njoj je bilo osam korisnica, članica Udruge žena "Batinarke".

Koji motiv izabrati...Koji motiv izabrati...... kad su sve salvete tako lijepe... kad su sve salvete tako lijepePoklon Belomanastirki BatinarkamaPoklon Belomanastirki BatinarkamaNa radionici su se salvet-tehnikom ukrašavali plutani podmetači. Zanimljivo je bilo gledati korisnice kod izbora salveta. Sve do jedne, poput djece, bile su oduševljene šarenilom i raznolikošću motiva. Prevrtale su i neodlučno razgledale salvete i taman kad bi se odlučile za neku, ugledale su još ljepši motiv, te bi je zamijenile i tako je to išlo u nedogled.

No, kako svemu dođe kraj, ipak se morao izabrati jedan od ponuđenih motiva da bi se moglo završiti ono što se započelo. Poslije toga slijedila je okrepa kavom, sokom i slasnim čokoladnim palačinkama. A na samom kraju još i jedno iznenađenje: voditeljica je korisnicama podijelila ogrlice koje su povodom Dana žena za njih napravile korisnice s likovno-kreativne radionice utorkom u Belom Manastiru kao poklon "žena ženi".

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok