MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Četvrtak, 02. 02. 2017.

Menadžment volontera – drugi dan

Igre za opuštanjeIgre za opuštanje(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U četvrtak, 2. II. 2017. godine, u Gimnaziji Beli Manastir nastavljena je edukacija učenika pod nazivom "Menadžment volontera". Edukacija je dio projekta "Volontiraj i ti", kojega provodi Mirovna grupa Oaza, a financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Drugog dana na edukaciji je bilo 11 učenika, a vodile su je iskusne trenerice Martina Hećimović i Matea Vranješ iz Osijek.

Drugog dana nastavljena je edukacija o motivaciji volontera te obrađen prvi dio procesa uključivanja volontera u volonterski rad. Nakon prvog dana edukacije, polaznici su postali opušteniji pa je time i rad bio efikasniji i zanimljiviji. Učenici su se više uključivali u rad i raspravu te u rad po grupama i u razne igre kojima je svrha opuštanje. Zato je vrijeme predviđeno za edukaciju brzo prošlo i sad se već s nestrpljenjem očekuju i treći dan edukacije.

Polaznici edukacije su: Marija Blažević, Sara Bonet, Nina Gotal, Renato Jurčec, Vedrana Katalinić, Antonia Kos, Mia Kotromanović, Ana Marjanović, Valentina Markan, Lucija Mustač i Marija Vinojčić, dok su dvije "vrednice" Sara Ivković i Tea Šteković bile na takmičenju iz hrvatskog jezika pa time opravdano odsutne.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok