MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 30. 01. 2017.

"Od starog pravimo novo" – Batina

Od reklamnog papira...Od reklamnog papira...(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 30. I. 2017. godine, u prostorijama Mjesnog odbora Batina održana je likovno-kreativna radionica za žene u okviru projekta "Od starog pravimo novo", kojega financira Grad Beli Manastir namjenskim sredstvima za sanaciju odlagališta. Radionicu je vodila Ana Jeličić, a na njoj je bilo osam korisnica, koje su radionicu s nestrpljenjem očekivale jer se u ovo zimsko vrijeme u njihovom snijegom pokrivenom selu rijetko nešto događa.

... uz pomoć mašte i strpljenja...... uz pomoć mašte i strpljenja...Sve korisnice rado su se prihvatile škara i sjeckanja reklamnog papira, kojeg svi mi imamo u izobilju, te su od njega namatanjem i uz pomoć ljepila, mašte i strpljenja izrađivale upotrebne i ukrasne predmete. U svom ugodnom i toplom kutku, gdje se inače sastaju svakog ponedjeljka uz kavu, kolače te razne priče i šale, nastajali su šareni tanjurići, podmetači i držači za boce i olovke, koji su već unaprijed bili namijenjeni nekome.

I tako su, u radu i ugodnom druženju, kao u trenu protekla dva sata predviđena za radionicu. Takva druženja korisnice žele što prije ponoviti. Drukčije rečeno žele da se održavanje sličnih radionica u njihovom selu nastavi.... nastaju upotrebni i ukrasni predmeti... nastaju upotrebni i ukrasni predmeti

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok