MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 09. 12. 2016.

Druženje starijih kod bake Anke

Bake Anka i Vuka te fizioterapeutkinja AntonijaBake Anka i Vuka te fizioterapeutkinja AntonijaU petak, 9. XII. 2016. godine, u okviru projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba u Baranji", kojega financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, održano je druženje starijih osoba kod bake Anke u belomanastirskom Domu za starije i nemoćne osobe. U posjet su joj nenajavljeno došle baka Vuka i "Oazina" fizioterapeutkinja Antonija Papak.

Bake Vuka i Anka poznaju se još iz djetinjstva, kad su zajedno išle u osnovnu školu u Popovcu. Nakon udaje, doselile su se u Beli Manastir, ali su stanovale daleko jedna od druge (vidjeti ovdje) pa se nisu često viđale. Nakon što se razboljela, baka Anka je odlučila otići živjeti u starački dom.

Kad su Antonija i baka Vuka stigle u Dom, baka Anka je bila veoma sretna i zahvalna Antoniji što joj je dovela prijateljicu. A tema za razgovor bilo je napretek jer se već dugo nisu vidjele. Ipak, glavna tema bilo je mjesto gdje baka Anka sada živi. Baku Vuku jako je zanimalo kako se živi u Domu, kakvo je osoblje, hrana, društvo ... te da li joj je dobro.

Na kraju su se, uz puno suza i poljubaca, jedva rastale te su jedna drugoj savjetovale da se paze i odmaraju i poželjele da se ponovo vide.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok