MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 21. 04. 2015.

Četrnaesto druženje starijih osoba

Druženje četiri bakeDruženje četiri bakeU utorak, 21. IV. 2015. godine, održano je četrnaesto druženje starijih osoba kod bake Vuke u organizaciji "Oazine" aktivistice Stele Fabijan, a prema projektu "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Na druženje su stigle tri bake. Jedna od njih (Ana) susjeda je tako da je prošetala, a ostale dvije (Mara i Anka) teže se kreću pa su stigle automobilom.

Vuka i Anka poznaju se još iz školskih klupa, samo se rijetko viđaju jer stanuju daleko jedna od druge, a i noge ih ne služe kao nekada. Baka Mara se za ovu prigodu i svježe ofarbala. Prva tema, naravno, bilo je zdravlje, a potom se prešlo i na razne veselije teme. Bake su bile jako zadovoljne i već su dogovorile sljedeće druženje kod jedne od njih.

Pročitano 930 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok