MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 06. 12. 2016.

Komisija za dodjelu volonterskih nagrada završila rad

Vesna Nedić, Ana Jeličić, Miroslava KraljVesna Nedić, Ana Jeličić, Miroslava KraljU utorak, 6. XII. 2016. godine, održan je završni sastanak ocjenjivačke komisije za dodjelu "Nagrade volonter / volonterka godine" za 2016. godinu, kao i "Priznanja za volonterski angažman" u 2016. godini, koje već po drugi put dodjeljuje "Oazin" volonterski centar. Nagrada i priznanja dodjeljuju se volonterima za osobit doprinos u razvoju zajednice i poboljšanju kvalitete života na području Grada Belog Manastira.

Tročlana komisija u sastavu: dr. medicine Miroslava Kralj (predsjednica "Oaze"), Vesna Nedić (direktorica "Oaze") i Ana Jeličić (voditeljica "Oazinog" volonterskog centra) ovoga puta nije imala nimalo lak zadatak s obzirom na pristigle prijedloge.

Ipak je, nakon dužih i iscrpnih dogovora, došla do konačne odluke o izboru kandidata za navedenu nagradu i priznanja, koja će se uručiti zaslužnima na prigodnoj svečanosti u petak, 9. XII. 2016. godine, s početkom u 12:30 sati, u Etnološkom centru baranjske baštine. Do tada neka imena dobitnika ostanu tajna.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok