MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 14. 10. 2016.

Izložba radova s likovno-kreativnih radionica

Izložba se može razgledati svakog radnog dana od 8 do 20 satiIzložba se može razgledati svakog radnog dana od 8 do 20 sati(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

"Oazine" likovno-kreativne radionice namijenjene ženama i svim zainteresiranim osobama održavaju se dva puta tjedno, ponedjeljkom i utorkom, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra. Posjećenost radionica je zavidna, kao i atmosfera koja na njima vlada.

Iz naših mjesečnih izvještaja već je poznato da se na tim radionicama raznoraznim tehnikama izrađuju unikatni suveniri i mali pokloni, koje "Oazine" korisnice dijelom nose kući, a dio ostaje u "Oazi" za izložbe i sajmove.

Kako se približava kraj ove godine, voditeljice tih radionica Ana Jeličić i Jelena Opačić-Matijević smatrale su primjerenim pokazati što su vrijedne ruke "Oazinih" kreativki napravile te su u petak, 14. X. 2016. godine, postavile izložbu spomenutih radova u "Oazinoj" burzi odjeće i obuće, koja će biti stalno otvorena.

Izloženi radovi su lijepi, maštoviti, jedinstveni i zaslužuju biti viđeni. Zato odvojite malo svog slobodnoga vremena i dođite u "Oazu", koja se nalazi u Ulici J. Antala 3 u Belom Manastiru, radnim danom od 8 do 20 sati, i razgledajte ono što je izloženo. Nešto će vam se sigurno svidjeti.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok