MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 06. 09. 2016.

Nastavak akcije prikupljanja

Drvene stolice iz stare 'Oaze'Drvene stolice iz stare 'Oaze'Kao što smo već pisali na ovoj web-stranici, zmajevačka udruga Ekotur organizirala je u Belom Manastiru u petak, 26. VIII. 2016. godine, prikupljanje starih, suvišnih predmeta s tavana, skladišta i podruma, koji će se koristiti u kreativnom radu te i drugih udruga.

Korpe, tikva, okvir za slikuKorpe, tikva, okvir za slikuŠest paletaŠest paletaTad je administrator "Oazine" web-stranice donirao pet-šest stvari sa svog tavana i iz garaže, a dogovoreno je preuzimanje još nekih stvari koje zahtijevaju veće vozilo. A to veće vozilo osigurano je tek 6. IX. pa je "operacija" preuzimanja i prijevoza u Kopačevo mogla početi. A da je stvarno o "operaciji" riječ, govori broj doniranih stvari, koje su jedva stale u kombi: šest paleta, osam drvenih stolica, dvije metalne korpe, šuplja tikva, okvir za sliku i pletena korpa.

Drvene stolice su u nekadašnju "Oazu", dok je još bila na belomanastirskom Brdu, skupa sa stolovima i ormarima, donesene iz belomanastirske osnovne škole, nakon što je škola dobila novi namještaj. Kad se "Oaza" selila u Školsku ulicu, na novoj lokaciji za takve stolice nije bilo mjesta pa su završile na tavanu i tamo čamile sve dok nekome nisu – zatrebale.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok