MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 26. 08. 2016.

Slab odziv na akciju prikupljanja

Zahvalnica donatoruZahvalnica donatoruKao što smo i najavili, zmajevačka udruga Ekotur organizirala je u Belom Manastiru u petak, 26. VIII. 2016. godine, od 10 do 18 sati, prikupljanje starih, suvišnih predmeta s tavana, skladišta i podruma, koji će se koristiti u kreativnom radu te i drugih udruga.

Negdje oko 13 sati na zakazano mjesto otišao je administrator "Oazine" web-stranice da ponudi pet-šest stvari sa svog tavana i iz garaže, koje mu već odavno ne trebaju, ali ih nije mogao tek tako baciti. Aktivistice udruge "Ekotur" prihvatile su sve ponuđene stvari, čak su svojim automobilom došle po njih, a dogovoreno je preuzimanje još nekih stvari koje zahtijevaju veće vozilo.

Na pitanje kakav je dotad bio odziv građana Belog Manastira, odgovor je bio: Vi ste prvi! Nadamo se da su se do 18 sati pojavili još neki građani i da je udruga "Ekotur" prikupila bar nešto od potrebnih stvari. No, bit će još ovakvih prilika, a na plakatu akcije postoji i telefonski broj preko koga se može zakazati preuzimanje veće količine.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok