MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Srijeda, 17. 08. 2016.

Nova donacija "Oazinoj" Burzi

Donacija odjeće iz OsijekaDonacija odjeće iz OsijekaU srijedu, 17. VIII. 2016. godine, u "Oazinu" burzu odjeće i obuće stigla je nova donacija iz Osijeka, koja se sastojala od četiri poveće kese ženske odjeće. Donaciju je donijela (bolje rečeno dovezla) "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić, a donatorica je umirovljena viša predavačica klavira na Umjetničkoj akademiji u Osijeku Jagoda Cvetičanin.

Jagoda je dobro upoznata s radom Mirovne grupe Oaza, a i Baranjcima je poznat njezin rad na njegovanju makedonske kulture i običaja, ali i kulture drugih nacionalnih manjina u Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji. Uime svojih korisnika, "Oaza" zahvaljuje donatorici.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok