MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 02. 05. 2016.

Predstavljanje sustava upravljanja kvalitetom "OK 2015"

Zvijezdana Schulz Vugrin i Slađana Novota  Zvijezdana Schulz Vugrin i Slađana Novota U ponedjeljak, 2. V. 2016. godine, u Esseker centru Osijek, u prostorijama Volonterskog centra Osijek, održana je prezentacija priručnika za Sustav upravljanja kvalitetom za organizacije civilnoga društva "OK 2015". Prezentaciju su održale Zvijezdana Schulz Vugrin i Slađana Novota iz riječke Udruge za razvoj civilnog društva SMART.

Na prezentaciji je bila i "Oazina" projekt-koordinatorica Vesna Nedić.

Budući da ima dugogodišnje iskustvo i stečene kompetencije u području razvoja i primjene sustava upravljanja kvalitetom za organizacije civilnoga društva (OCD), SMART je postao nositelj razvoja novog sustava upravljanja kvalitetom za OCD. U skladu s time 2014. godine SMART je, uz potporu Vladinog ureda za udruge i Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva te radne skupine koju su činili predstavnici različitih organizacija civilnoga društva iz Hrvatske, izradio novi Sustav upravljanja kvalitetom za organizacije civilnog društva "OK 2015".

Priručnik za 'OK 2015'Priručnik za 'OK 2015'Na prezentaciji su predstavljene ove teme:

  • Što je sustav upravljanja kvalitetom "OK 2015" i njegova načela?
  • Kako primijeniti sustav "OK 2015" u organizaciji?
  • Opis procesa samoprocjene
  • Područja kvalitete (temeljna i potpodručja)
  • Opis dokaza
  • Daljnji koraci u razvoju sustava i podrške

Prezentacija priručnika za 'OK 2015'Prezentacija priručnika za 'OK 2015'

Sve organizacije čiji su predstavnici bili na prezentaciji dobile su po jedan primjerak priručnika, štampanog na 64 stranice i u nakladi od 600 primjeraka.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok