MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 17. 04. 2016.

Ručak iznenađenja: dar OPG-a "Tri mudraca"

Donacija OPG-a "Tri mudraca" (Karanac)Donacija OPG-a "Tri mudraca" (Karanac)(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

Mirovna grupa "Oaza" već niz godina pruža socijalnu uslugu dostavu besplatnih toplih obroka svojim starijim i nemoćnim sugrađanima, koju financiraju Ministarstvo socijalne politike i mladih i Grad Beli Manastir. Tople obroke trenutno dobiva 35 korisnika. Njima se pet puta tjedno, odnosno svakog radnog dana, dostavlja obrok pripremljen u kuhinji Crvenog križa Osijek.

No, u nedjelju, 17. IV. 2016. godine, dobili su "ručak više" ili bolje rečeno "ručak iznenađenja", koji je stigao iz karanačkog OPG-a "Tri mudraca" vlasnika Richarda Apela zvanog Riki. On je višak s jedne bogate fešte svesrdno darovao u humanitarne svrhe. Ne moramo vam ni reći kako su pileći paprikaš i delicije ispod peke obradovale "Oazine" iznenađene korisnike.

Hvala gazda-Rikiju, koji je pokazao humanost i suosjećanje s potrebitima, hvala i "Oazinoj" aktivistici Ani, koja je doniranu hranu preuzela u subotu uveče i u nedjelju ujutro razvrstala je po jelonošama, a hvala i "Oazinom" razvozaču Ljubi, koji je u nedjelju tako pripremljene obroke razvezao do korisnika i to – volonterski.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok