MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 14. 03. 2016.

Javna tribina o volontiranju

Ana Jeličić i Jelena KamenkoAna Jeličić i Jelena Kamenko(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 14. III. 2016. godine, s početkom u 18 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra održana je javna tribina pod imenom "Vrijednosti i prakse volontiranja te priznavanje kompetencija stečenih volontiranjem". Tribinu je organizirao "Oazin" volonterski centar kao dio projekta "Naučimo volontirati", kojega financira Ministarstva socijalne politike i mladih.

Nakon uvodnog izlaganja Ane Jeličić, tribinu je nastavila voditi Jelena Kamenko iz Volonterskog centra Osijek, koja je u sat vremena prisutnima na prikladan način približila i objasnila što su kompetencije stečene volontiranjem, kako se prate, kako izgledaju potvrde o kompetencijama koje se mogu dobiti volontiranjem, kako to izgleda u praksi i još mnogo toga.

Prisutni volonteri, koordinatori volontiranja i drugi zainteresirani za tu temu, sveukupno njih 24-ero, nakon izlaganja predavačice razvili su kratku diskusiju, koja se potom nastavila i uz osvježenje koje je uslijedilo. Ukratko, javna tribina bila je konstruktivna, zadržala pažnju prisutnih i protekla u dobrom raspoloženju.

Pročitano 752 puta
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok