MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 13. 02. 2016.

Predložite kandidate za filantropa godine

"Slagalica" – zaklada za razvoj lokalne zajednice upućuje poziv zainteresiranima da se uključite u ovogodišnje predlaganje kandidata za dodjelu godišnje Nagrade "Johann Kohlhoffer" za filantropa godine, koju "Slagalica" dodjeljuje za poslovne subjekte s područja Osječko-baranjske županije od 2012. godine.

Nagrada se dodjeljuje tvrtkama ili obrtima koji su prošle godine na najdjelotvorniji način podržali neprofitne akcije ili organizacije od općeg interesa na području Osječko-baranjske županije. Dodjelu Nagrade podržavaju HGK – Županijska komora Osijek, HOK – Obrtnička komora Osječko-baranjske županije i Zaklada Charles Stewart Mott.

Budući da je svrha Nagrade javno istaknuti tvrtke i obrtnike koji svojim ljudskim, materijalnim ili financijskim resursima postavljaju standarde odgovornog poslovanja, za 2015. godinu od posebne važnosti bit će svi oni koji su se posebno angažirali pomažući potrebitima, svojoj zajednici ili izbjeglicama na njihovom tranzitu kroz Hrvatsku.

Tom nagradom želi se široj javnosti predstaviti istaknuti pozitivne primjere oko nas koji su nesebično pomogli svoje sugrađane, ali i one koji su se kod nas našli kao izbjeglice s ratnih područja. O dosadašnjim dobitnicima može se saznati više na stranicama Zaklade "Slagalica" ili klikom na ovaj link.

Rok za dostavu nominacija je 29. II. 2016. godine, a dokumentacija se može naći ovdje.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok