MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Nedjelja, 27. 12. 2015.

Podržite projekt "Balkanske vode"

Stripom protiv ekološke neosviještenostiStripom protiv ekološke neosviještenostiŽeljko Gašić, predsjednik Udruge ljubitelja stripova StripOs iz Osijeka (ovdje i ovdje), šalje nam informaciju da je ta udruga pokrenula projekt "Balkanske vode":

Tijekom ljeta 2015. odradili smo u Gunji, Obrenovcu, Maglaju i Doboju radionice crtanja stripova s djecom na teme poplava iz 2014.

Stripove, uz iskrene priče iz mjesta, fotografije šteta i otpada u rijekama, slažemo u knjigu od 156 strana. Knjigu ćemo na proljeće 2016. dijeliti djeci u spomenutim mjestima u zamjenu za po 5 komada plastične ambalaže (korištene boce i kesice). Cilj nam je da se otpad više ne baca u rijeke. I da mi, stariji dječjim postupkom prikupljanja otpada sami shvatimo što znači poštivati prirodu.

Na linku http://igg.me/at/pkPgIGU1EHo/x/11662687 je Indigogoe kampanja gdje prikupljamo sredstva za tisak knjiga.

Ako vam se priča čini interesantnom, molimo vas da je objavite, podijelite, sudjelujete... Sve što možete. I javite nam se!

"Priča" nam se čini interesantnom pa je objavljujemo na "Oazinoj" web-stranici i nadamo se da će StripOs skupiti dovoljno novca i odštampati najavljenu knjigu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok