MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 11. 12. 2015.

Volonterska priznanja za Grad Beli Manastir

Kliknite na fotografiju da biste je vidjeli u većem formatuKliknite na fotografiju da biste je vidjeli u većem formatu

(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U petak, 11. XII. 2015. godine, s početkom u 11 sati, u Maloj vijećnici Grada Belog Manastira, svečano je dodijeljeno priznanje volonterka godine i dva priznanja za volonterski angažman u 2015. godini. Dobitnice su Anrijana Levačić, Jadranka Orešković i Adriana Bogdan. Priznanja je dodijelio "Oazin" volonterski centar, a uručili su ih gradonačelnik Ivan Doboš, predsjednica Gradskog vijeća Jadranka Sabljak i potpredsjednica "Alerge" Mirela Kotromanović.

Priznanja su dodijeljena volonterkama zaslužnima za nesebičan doprinos u razvoju i poboljšanju kvalitete života u svojoj zajednici, a povodom Međunarodnog dana volontera (5. XII.). Dodjela volonterskih priznanja provedena je u sklopu "Oazinog" projekta "Naučimo volontirati", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Ovo je prvi put da "Oazin" volonterski centar dodjeljuje takva priznanja, s namjerom da ona postanu tradicionalna. Uz priznanje, dobitnicama su uručeni i poklon-bonovi u iznosu od 600 odnosno 400 i 400 kuna.

(Obrazloženje se može pročitati ovdje)

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok