MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Ponedjeljak, 02. 11. 2015.

Izvanredna sjednica "Oazine" Skupštine

Članice 'Oaze'Članice 'Oaze'(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U ponedjeljak, 2. XI. 2015. godine, s početkom u 20 sati, u zajedničkom prostoru Društvenog centra, održana je izvanredna sjednica Skupštine Mirovne grupe Oaza. Sjednici, kojoj je predsjedavala Jasna Petrović, prisustvovalo je 24-ero od ukupno 29 članova, a imala je ovakav dnevni red:

  1. Izbor radnog predsjedništva – predsjedavajućeg i dva člana; izbor zapisničara, dvoje ovjerovitelja i verifikacione komisije
  2. Razrješenje predsjednice "Oaze" / predsjednice Skupštine / predsjedavajuće Upravnog odbora
  3. Izbor predsjednice "Oaze" / predsjednice Skupštine / predsjedavajuće Upravnog odbora
  4. Razno

Nakon izbora radnih tijela i usvajanja dnevnog reda krenulo se s daljim radom. Dvije najvažnije točke odnosile su se na usvajanje ostavke dosadašnje predsjednice "Oaze" / predsjednice Skupštine / predsjedavajuće Upravnog odbora te na izbor nove predsjednice. Dosadašnja predsjednica Jasna Petrović podnijela je ostavku na tu funkciju da bi se otklonio sukob interesa u kome se našla zbog toga što je potpredsjednica Lokalne akcijske grupe (LAG) Baranja, s kojom Mirovna grupa Oaza surađuje u održavanju LAG-ove web-stranice. Njezina ostavka jednoglasno je prihvaćena.

Za novu predsjednicu "Oaze" / predsjednicu Skupštine / predsjedavajuću Upravnog odbora predložena je dr. Miroslava Kralj iz Belog Manastira, koja radi u Hitnoj medicinskoj pomoći. Ona je ne samo dugogodišnja članica Mirovne grupe Oaza, nego i aktivna učesnica u mnogim "Oazinim" akcijama i aktivnostima. Članovi Skupštine taj su prijedlog Upravnog odbora jednoglasno prihvatili, a kako "pod razno" nitko nije imao ništa za dodati, time je dosad najkraća sjednica Skupštine uspješno završena. Druženje je nastavljeno uz skromno posluženje.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok