MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Petak, 04. 09. 2015.

Sastanak projektnog tima u Centru za mir

Ljiljana Božić-Krstanović, Vesna Nedić, Mila Marinković i Marija MilčićLjiljana Božić-Krstanović, Vesna Nedić, Mila Marinković i Marija MilčićU petak, 4. IX. 2015. godine, s početkom u 11 sati, u neposrednoj blizini osječkog Centra za mir, nenasilje i ljudska prava održan je pretposljednji sastanak projektnog tima "Oazinog" projekta "Prevencija socijalne isključenosti starijih osoba Grada Belog Manastira", kojega financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. Sastanku su prisustvovale Ljiljana Božić-Krstanović, Marija Milčić i Mila Marinković iz Centra te Vesna Nedić iz "Oaze".

Na sastanku je, između ostaloga, bilo riječi o pružanju besplatne pravne pomoći, a najviše o predstojećem organiziranju okruglog stola na temu "Kako spriječiti zlouporabu ugovora o dosmrtnom / doživotnom uzdržavanju". Okrugli stol će se održati sredinom rujna 2015. godine u Belom Manastiru, najvjerojatnije 15. IX.

Inače, besplatna primarna pravna pomoć može se dobiti na tri lokacije:

  • Centar za mirOsijek, Trg A. Šenoe 1, svakog radnog dana,
  • Mirovna grupa Oaza, Beli Manastir, J. Antala 3, svake srijede od 8,00 – 11,00 sati,
  • Crveni križ Darda, Sv. I. Krstitelja 116 a, svake srijede od 11,00 – 14,00 sati.
Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok