MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Utorak, 07. 07. 2015.

Likovno-kreativne radionice za žene utorkom (VI/2015)

Ugodno, prijazno i nadasve kreativno okruženje Ugodno, prijazno i nadasve kreativno okruženje (Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U mjesecu lipnju 2015. godine održano je pet likovno-kreativne radionice za žene utorkom od 18 do 20 sati. Financira ih Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva. Voditeljica Ana Jeličić napominje da su radionice i dalje veoma posjećene i korisnicama vrlo interesantne, čak štoviše ima i onih kojima nije teško prijeći petnaestak-dvadesetak kilometara, kao gospođi Mariji iz Grabovca, samo da bi dva sata provele u ugodnom društvu te ugodnom, prijaznom i nadasve kreativnom okruženju, gdje sve vrvi od ideja i mašte.

Kao i uvijek, i proteklog mjeseca nastajali su unikatni radovi, kojima su se "Oazine" korisnice rado hvalile. Budući da je nastupilo ljeto, godišnje doba kad nešto više pažnje i mašte usmjeravamo na oblačenje, fokus prošlog mjeseca bio je na nakitu, koji je zasjao punim sjajem, što se može vidjeti na slikama u fotoalbumu.

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok