MIROVNA GRUPA OAZA BELI MANASTIR

Jozsefa Antala 3 - 31300 Beli Manastir - Hrvatska

Subota, 06. 06. 2015.

Zajednička plesna radionica

Svi plesači na jednoj fotografijiSvi plesači na jednoj fotografiji(Fotoalbum se može vidjeti ovdje)

U subotu, 6. VI. 2015. godine, u zajedničkom prostoru belomanastirskog Društvenog centra održana je "Oazina" plesna radionica pod stručnim vodstvom trenerice Aleksandre Bolmanović. Ta vesela, razigrana radionica bila je još jedna u nizu besplatnih plesnih radionica koje se održavaju dva puta tjedno (petkom i subotom) kroz projekt "Budi i ti za NE nasilje", koji financira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta.

Uobičajeno je da se i subotom i petkom održavaju po dvije radionice: jedna za osnovce i druga za mlade iznad 14 godina starosti. Ipak ove subote obje grupe plesale su zajedno, odmjeravajući snage u pripremi za nadolazeći nastup u Osijeku. Trebalo je vidjeti taj elan i volju obje grupe da se, uz dinamičnu glazbu i živu koreografiju, pokažu u što boljem svjetlu. I pokazali su se, za što su bili nagrađeni šalicama s imenom projekta i zajedničkim odlaskom na sladoled u belomanastirsku slastičarnicu "Galeriju No 1".

Prema riječima "Oazine" aktivistice Ane Jeličić, koja je nadgledala subotnju radionicu, bila je to zaslužena nagrada za njihov nesebičan rad i trud, koji su pokazali posljednjih mjeseci, dolazeći redovito na treninge, kao i na proteklim nastupima, na kojima su izazvali veliko zanimanje publike. Bravo za "Oazine" plesače i njihovu trenericu. Nastavite tako i dalje!

Nalazite se ovdje: Naslovnica Novosti
Naša web-stranica koristi sljedeće kolačiće: Google Analytics, Youtube, JA_T3_blank_tpl i cwGeoData. Sve to koristimo kako bismo anonimnom analizom vaše aktivnosti dobili informaciju je li vam iskustvo korištenja naše web-stranice pozitivno (ako nije da ga poboljšamo), a sve s ciljem kako biste od nas dobili najbolje moguće informacije.
Više informacija Ok